Hallo daar.

Een beetje over mij.

Ik ben Robin Horeman, een 26-jarige grafisch vormgever uit Almere.

 

Ik ben geboren in het Flevoziekenhuis in Almere en heb sindsdien altijd daar gewoond.

Na de middelbare school dacht ik dat het mijn ambitie was om fysiotherapeut te worden. Maar ik realiseerde me vrij snel dat dit niet was wat ik wilde in het leven en stopte ik met Sport en Bewegen om na te denken over wat ik wilde doen en verdiende wat geld met werken. Ik kwam tot de conclusie dat media en alles wat online is mijn ambitie is. Ik ben opgegroeid in het digitale tijdperk en breng veel tijd door achter elk soort scherm en ik realiseerde me dat ik iets wilde doen met deze ambitie. Ik vind het ook leuk om andere mensen een plezier te doen en ze blij te maken. Toen besefte ik dat ik Mediavormgeving wilde studeren en mooie ontwerpen wilde maken voor mezelf en andere mensen.

Tijdens mijn studie Mediavormgeving heb ik veel geleerd over grafisch en interactief ontwerp. Ik leerde werken met de Adobe Creative Suite. We hadden aparte lessen voor Photoshop, InDesign en Illustrator. Ook leerde ik werken met WordPress en SEO om de websites die ik maak te optimaliseren. Ik liep meerdere stages op het gebied van grafisch ontwerp en interactief ontwerp. Deze ervaringen waren erg belangrijk om een professionele ontwerper te worden.

Het is mijn passie om niet alleen mooie maar ook functionele ontwerpen te maken voor allerlei doelgroepen. Ik ben altijd erg gek geweest op online en web design, maar het laatste jaar van mijn studie heb ik ook veel interesse gekregen in print. Daarom wil ik me ook op dat gebied verder ontwikkelen.

Ben je geïnteresseerd in mij of heb je vragen over mijn werk, neem dan gerust contact met mij op.

– Robin

 

robinhoreman@outlook.com

|

|

Download CV